Gde me još ima

Dugujem zahvalnost mnogim divnim ljudima i portalima koji su objavili sadržaje sa mog bloga i pomogli mi da se usavršim kao pisac i prenesem svoju reč širem auditorijumu. Ova stranica namenjena je vašem informisanju o tome gde sve možete pronaći moje tekstove. Šaljem vam kez i pregršt energije 🙂

  • ESCAPE MAGAZINE 

Magazin pun korisnih i zanimljivih informacija iz sfere turizma objavio je moj post – PITAJTE STOMAK GDE DA PUTUJETE i tekst prepun saveta neophodnih pred svako putovanje – 14 CAKA ZA ISPUNJEN I NEZABORAVAN ODMOR. 

  • RIO PRIČE SA PUTOVANJA

Blog sa pregršt interesantnih priča i otkrića iz najrazličitijih krajeva sveta objavio je moj post – 14 CAKA ZA ISPUNJEN I NEZABORAVAN ODMOR.

  • PUTOHOLIČARI 

Na sajtu na kome se može naći veliki broj informacija vezanih za turizam takođe je objavijen moj tekst o gastronomiji – PITAJTE STOMAK GDE DA PUTUJETE.

  • BLOG IVANE ŽIVANIĆ 

Kroz ovaj blog između ostalog možete naučiti fore i cake neophodne za unapređenje spisateljskih sposobnosti napravio je mesto i za moje tekstove KAKO POSTATI ODLUČAN, DA UČENJE NE BUDE MUČENJE i TOP 5 NEOBIČNIH LOKALA U BEOGRADU.

  • TU MAGAZIN 

Specijalizovani magazin posvećen turizmu, ugostiteljstvu i HoReCa sektoru u Srbiji i regionu našao je mesto za moju gastronomsku avanturu – PITAJTE STOMAK GDE DA PUTUJETE  i za tekst namenjen svim istraživačima i kafedžijama u potrazi za nesvakidašnjim iskustvom – TOP 5 NEOBIČNIH LOKALA U BEOGRADU.

  • TRAVEL-ADVISOR 

Nudi vam priče sa najrazličitijih putovanja, prikazuje šarmantne krajeve sveta, brojne zanimljivosti i deli sa vama pun kofer saveta vezanih za putovanja. Tu možete pročitati i o TOP 5 NEOBIČNIH LOKALA U BEOGRADU.

  • OKUSI

Raj za sve gurmane i kulinare koji sa vama deli najrazličitije đakonije, podelio je i moj tekst TOP 5 NEOBIČNIH LOKALA U BEOGRADU. 

  • ROKSELANIN KOFER

Ovaj neobičan blog koji će vas iznenaditi najrazličitijim temama, čudesnim pričama i saznanjima objavio je moje tekstove DA LI JE MUŠKOST 21. VEKA ZAKAZALA?  i LJUBOMORO, KUGO 21. VEKA.